בצק שמוכן תוך פחות משעה מהערבוב ועד לאפייה! כדי שהתהליך יעבוד, חשוב שיהיה מקום חמים שיאפשר לבצק לנוח.
ניתן להשתמש גם בשיטה אחרת כפי שמתואר במתכון. טמפרטורת מנוחה אידיאלית לבצק צריכה להיות 24 מעלות צלזיוס ומעלה. זהו בצק רטוב למדי ולכן חשוב לקמח את המשטח כדי למנוע מהבצק להידבק.
אנחנו לא ממליצים על שימוש במערוך מכיוון שהוא מוציא הרבה אוויר החוצה. לכן למדו כיצד למתוח ביד את כדורי הבצק כמו מקצוענים.
ליצירת 5 כדורי בצק במשקל 330 גרם כ"א או 4 כדורים במשקל 250 גרם כ"א