דלג לתוכן

מתכון פיצת רול קינמון ולחם ג'ינג'ר

אמנם לא המצאנו את השילוב של בצק פיצה ולחמניות קינמון - אבל אנחנו חושבים שזה מתכון שכדאי לשדרג. אז לקחנו את כל מה שאנחנו אוהבים בפינוק המגולגל (סוכר, ציפוי, חמימות) והוספנו תיבול ג'ינג'ר ליצירת קינוח פיצה עם טוויסט. פיצת ג'ינג'ר או פיצת רול קינמון? אנחנו בוחרים בשניהם.

הטעם מתחיל בבצק. קינמון, ציפורן וג'ינג'ר טחון הופכים את בצק הפיצה הקלאסי למנה חורפית מחממת עם ריח וטעם נפלאים. אפייתו עם תערובת סוכר חום וחמאה שהופכת לפריכה כשהיא מתקררת יוצרים את הבסיס לג'ינג'ר מסוכר רך וצמיגי, זיגוג אבקת סוכר ואגוזי פקאן פריכים.