דלג לתוכן
פיצה מרגריטה

פיצה מרגריטה

פיצה מרגריטה

קטגוריה ראשית

מנות 1

זמן הכנה 10 דקות

זמן אפייה 1 דקה

פיצה מרגריטה קלאסית היא מתכון פשוט אך טעים; נקודת ההתחלה המושלמת אם רק נכנסתם לעולם הכנת הפיצות. מוצרלה, שמנת ורוטב פיצה ביתי וטעים הם שילוב מגן עדן - שלטו בו באמצעות Ooni!

 

ליצירת פיצה אחת בקוטר 30 או 40 ס"מ

מצרכים:

  • כדור בצק פיצה קלאסי בגודל 250/330 גרם.
  • 4 כפות רוטב פיצה קלאסי (ראו קישור למתכון למטה)
  • 57 גרם מוצרלה חתוכה

הוראות הכנה

  1. הכינו את בצק הפיצה מבעוד מועד. המדריך שלנו ליצירת בצק פיצה קלאסי מושלם כולל את כל מה שאתם צריך לדעת.
  2. עבור הרוטב לפיצה זו, אנו ממליצים להכין את רוטב הפיצה הקלאסי הקל להכנה שלנו. עם טיפת שום, מלח ובזיליקום, זהו רוטב הפיצה האידיאלי שיעזור להוציא את הטעמים מהרכיבים האחרים המשמשים כאן.
  3. הדליקו את טאבון Ooni. כוונו את טמפרטורת אבן השמוט שבתוכו לבין 400 ל-500˚C. ניתן לבדוק את הטמפרטורה שבתוך התנור במהירות ובקלות באמצעות מדחום אינפרא אדום של Ooni.
  4. בעזרת כמות קטנה של קמח, קמחו את מרדה הפיצה של Ooni. מתחו את כדור בצק הפיצה לקוטר של 30 או 40 ס"מ והניחו אותו על מרדה הפיצה. מכסים ברוטב ובשכבת מוצרלה.
  5. החליקו את הפיצה מהמרדה לטאבון. הקפידו לסובב את הפיצה באופן קבוע.
  6. לאחר האפיה, מוציאים את הפיצה מהטאבון ומפזרים עליה עלי בזיליקום שלמים וטריים. מגישים מיד.

 

מאמר קודם פיצת רול קינמון ולחם ג'ינג'ר
מאמר הבא בצק פיצה מהיר